Maak kennis met nieuwe bands en bieren

S02E06: Stars in the Making

Speel aflevering

De maand januari luidt altijd het nieuwe jaar in. En veel van onze biergenoten hebben dan het rare idee om een maand lang geen bier te drinken. Wij snappen daar vanzelf niet heel veel van, maar ieder natuurlijk zo zijn ding. Om onze onthoudende bierbroeders toch een beetje tegemoet te komen bespreken wij de NON IPA van brouwerij Van de Streek. Mocht je zelf helemaal in de alcoholvrije sferen zitten, of willen proeven hoe deze NON IPA smaakt, kijk dan bij onze vrienden van Hoptimaal. Zij hebben namelijk een Alcohol-Vrij Pakket samengesteld, welke nu ook nog voor een actieprijsje op te pikken is!

Voor ons geen dry-january dit jaar, wij houden stug vol! En dat doen we deze aflevering met als thema “Stars in the Making”. De maand januari is altijd hét moment om vooruit te kijken en voorspellingen te gaan doen. Nu hebben wij geen glazenbol, enkel gevulde glazen, dus wagen wij ons niet aan voorspellingen. Maar we willen natuurlijk wel op deze goede gewoonte meeliften, dus hebben wij 4 mooie bieren en 4 goede artiesten bereid gevonden om in deze aflevering te komen shinen! De bieren en artiesten die wij bespreken vinden wij nu al dé sensatie van 2022, en volgens ons ga je er nog wel veel van horen….. misschien dan toch een kleine voorspelling?!

“Wat is dit dan voor gekke lijpe shit?!”

~ Edwin de Vries

Playlist

1. Froukje – Groter Dan Ik
2. Young Greeko – Nightlife
3. Meau – Dat Heb Jij Gedaan
4. Rattleshakes – Black Voodoo Baby

Band Hoppen Live

De 4de ronde is altijd de Band Hoppen Live ronden. In deze ronde draaien we een live registratie. Deze kan door Dion opgenomen zijn of van een ander event.

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 7