Maak kennis met nieuwe bands en bieren

Kerstspecial 2021: A very Hoppy Christmas

Speel aflevering

We hadden het al stiekem weggegeven in de vorige aflevering, maar hier is hij dan.. speciaal voor jou als luisteraar om je te bedanken voor dit fantastische Band Hoppen jaar.. dé kerstspecial met onze vrienden van Hoptimaal!

We pakken helemaal uit voor je met weer 4 kerstachtige bieren en natuurlijk 4 nummers die helemaal kerstig zijn. Mix dat met veel gelach en woordgrapjes, en je weet dat je in ieder geval met buikpijn van het lachen de feestdagen in kan gaan.

Wij wensen jou hele fijne feestdagen toe, en een geweldige jaarwisseling! En willen je écht heel erg bedanken dat je het afgelopen jaar zo’n succes voor ons hebt gemaakt door te luisteren naar onze podcast!

TOT IN 2022!!

“Bedankt voor het luisteren naar ons in 2021”

~ Dion Vluggen en Edwin de Vries

Playlist

Introverhaal: Tarzan & the Beachwaiters – Riding Waves for XMAS


1. RUN DMC – Christmas in Hollis
2. Sia – Ho Ho Ho
3. Chris Rea – Driving Home for Christmas
4. Smith & Burrows – When the Thames Froze 

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 6