Maak kennis met nieuwe bands en bieren

Over Dion en Edwin

De Band Hoppen podcast wordt tweewekelijks gehost door Dion Vluggen en Edwin de Vries. De heren zijn al vanaf 2003 vrienden voor het leven, en hebben een hoop met elkaar meegemaakt. Hieronder stellen we ze je even voor.

Dion Vluggen

Dion is de jongste van de twee maar dat maakt hem zeker niet minderwaardig. Als menselijke lachband en Dionpedia, de lopende encyclopedie (check zijn feiten wel even), heeft hij een grote inbreng in de afleveringen van de podcast.

Dion heeft zeker ook een zeer grote portie levenservaring. Bijna net zo groot als de porties die hij maakte toen hij nog als afgestudeerd Chef Kok in horeca Maastricht werkte. Hierna maakte hij de overstap als fulltime muzikant, waarbij geen weg in Europa onbewandeld bleef. Na een aantal jaar te hebben gereisd met de band besloot Dion met zijn vriendin om huize Vluggen uit te breiden en zich te settelen in Enschede. Daar storten hij zich in het avontuur om een Rock ’n Roll bar op te zetten (Crossroads Enschede). Nu een paar jaar later is hij in opleiding tot Producer en heeft hij zijn eigen opnamestudio waarbij hij met nieuw en gearriveerd talent werkt.

Dion is verantwoordelijk om de mooiste live registraties van Thunder Road Sessions in te brengen. Mocht het dus geen porem zijn wat we te horen krijgen.. is he to blame!

Edwin de Vries

Edwin is een veelzijdig persoon die opgeleid is als Autotechnicus, Interactief Vormgever en nu als laatste docent voor het MBO. Een hele brede kennis, maar niets wat te maken heeft met bands of bier!

Toch heeft Edwin ook wel wat kennis over de onderwerpen van deze podcast. Als drummer (ooit nog met Dion in een bandje) en concertfotograaf zit het muzikale wel goed bij Edwin. Qua muzieksmaak kan je nog wel eens je twijfels hebben, maar het is wel altijd zuiver en interessant. En wat betreft het bier is hij vooral een liefhebber die geen blad voor zijn mond neemt wanneer het om zijn mening gaat. Zijn mening komt dus recht uit het hart en minder uit het hoofd als het om bierkennis gaat.

Edwin zit achter de knoppen, dus mocht het verkeerd gaan tijdens de show… is he to blame!