Maak kennis met nieuwe bands en bieren

S01E07: Valentijn

Speel aflevering

Love is in the air!!!…. Overal waar je kijk zie je rode hartjes, rode rozen en verliefde stellen. Ja je snapt het al, het is weer bijna Valentijnsdag. En je weet ondertussen natuurlijk wel dat jouw vriendjes van de podcast de grootste romantici zijn in heeeel podcast land, dus kon deze aflevering niet ontbreken. Wat ook niet kan ontbreken is onze enige echt, vriend van de shop, Lars! En laten we die nou in de aanbieding hebben deze week!! Luister snel op je tijgerbontje, voor de open haard, met een heerlijke Barrel Aged Stout naar deze nieuwe podcast om helemaal in de kleffe sferen te komen.

“We zetten Lars in de spotlights!”

~ Edwin de Vries

Playlist

1. Pommelien Thijs – Meisjes van Honing
2. Marvin Gaye – Sexual Healing
3. Backyard Babies – Laugh Now Cry Later
4. Flemming – Zij Wil Mij

Band Hoppen Live

De 4de ronde is altijd de Band Hoppen Live ronden. In deze ronde draaien we een live registratie. Deze kan door Dion opgenomen zijn of van een ander event.

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 8