Maak kennis met nieuwe bands en bieren

S02E05: Feestmaand

Speel aflevering

Wat hebben; “Zie de maan schijnt door de bomen”, “Oh denneboom” en Queen met Bohemian Rhapsody gemeen? Denk je dat het is dat je ze allemaal lekker kan meebrullen?! Oke, dat is natuurlijk zo, maar je hoort ze alle drie tijdens de december FEESTMAAND!

Het is weer de 12de maand van het jaar, de maand waarin de dagen wat betreft licht het kortste zijn, maar qua gezelligheid het langst. Met feesten als Sinterklaas, Kerst en Oudjaarsavond kan het niet anders zijn dan dat wij dit bestempelen als een feestmaand. En daar kunnen we natuurlijk niet ongemerkt aan voorbij gaan. Daarom dat we tijdens deze 5de aflevering stil staan bij het thema Feestmaand! Met heerlijke muziek, en net zulke lekkere brouwsels, proberen we een laatste feestelijke aflevering te brengen van het jaar.

Dus bestel via de linkjes op de flesjes jouw eigen portie bier, snij een kaasplankje aan en zet deze 5de aflevering knetterhard aan, en geniet weer van jouw vriendjes op de (podcast)radio!

“Voor deze maand heb ik zeer feestelijke muziek uitgekozen…”

~ Dion Vluggen

Playlist

1. Jimmy Diamond – Elephants
2. TankZilla – Brother From Another Mother
3. DOOL – Oweynagat
4. Temple Fang – Radar (Live at the Melkweg) 

Band Hoppen Live

De 4de ronde is altijd de Band Hoppen Live ronden. In deze ronde draaien we een live registratie. Deze kan door Dion opgenomen zijn of van een ander event.

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 5