Maak kennis met nieuwe bands en bieren

S02E04 Brouwer special: Stanislaus Brewskovitch

Speel aflevering

Dit is de eerste Brouwer Special die wij opnemen, en hopelijk ook niet de laatste. En in deze aflevering zijn we te gast in de prachtige Menistenkerk in Enschede, bij Stanislaus Brewskovitch.

In 2015 start Rocco Chin met zijn brouwerij in hartje Enschede en vernoemd deze brouwerij naar zijn tweede naam. Waarom vraag je jezelf misschien af?! Dat legt hij allemaal uit in deze special over zijn brouwerij. Rocco neemt ons mee aan de hand van 4 bieren uit zijn brouwerij door het heden verleden en de toekomst van de brouwerij. Een extra lange uitzending waarin veel gelachen wordt, maar ook zeer interessante en leuke weetjes zitten over Stanislaus Brewskovitch.

“Als het de tweede keer weer niet exact hetzelfde is… dan noemen we het Craft”

~ Rocco Chin

Playlist

1. Tom Petty – Refugee
2. The Clash – Rock The Casbash!
3. Fire Horse – Fire Horse
4. Bluespam – Worries On My Mind (Apollo Sessions)

Thunder-Round

De Thunder-Round is de laatste ronde waarin altijd een live registratie wordt gespeeld die is opgenomen bij Thunder Road Sessions, een project van Dion.

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 4