Maak kennis met nieuwe bands en bieren

S02E03: Winter

Speel aflevering
Band hoppen seizoen 2 aflevering 3

Wanneer de nachten langer worden, en de kledinglagen dikker dan weet je dat het weer zover is…. Het wordt Winter! En dat is dan ook het thema van deze aflevering. Toegegeven, we zijn een beetje vroeg (een maand) voor de echte winter start, maar voor ons gevoel is die al begonnen. Met bieren die perfect passen in onze winter gaan we luisteren naar de muziek die Dion hierbij heeft uitgekozen, en boy was dat een verrassing!

Een andere verrassing was dat onze enige echte Blikkentikker Lars de winter (oke niet helemaal natuurlijk, maar…. showbizzz) trotseerde en voor de deur stond. Rechtstreeks rollend uit Tjaps kwam hij natuurlijk niet met lege handen aan! Van onze vrienden van Hoptimaal kwamen weer de meest heerlijke bieren, welke je hier onderaan de pagina kan vinden. Klinken de bieren nou heel lekker en ben je ook in de winterstemming, of ben je benieuwd hoe ze smaken, klik dan even door op het bier wat je wil hebben en schaf deze aan bij onze vrienden. Op deze manier kunnen wij weer wat terug doen voor onze vrienden.

Fun fact: We namen deze aflevering op op 10 november, een dag voor 11 november (is ieder jaar zo) de dag dat kinderen met een lampion langs de deuren mogen.

“8,5% alcohol? Als ik dat had geweten had ik hem niet meegenomen…. veel te laag”

~ Blikkentikker Lars

Playlist

1. Mart Hoogkamer – Ik Ga Zwemmen
2. My Baby – A Dream I Dream
3. Tricklebolt – Air Balloon
4. Gewoon Patty – Wie Ik Zelf Ben (Apollo Recording Studio)

Thunder-Round

De Thunder-Round is de laatste ronde waarin altijd een live registratie wordt gespeeld die is opgenomen bij Thunder Road Sessions, een project van Dion.

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 3