Maak kennis met nieuwe bands en bieren

S02E02: Movember

Speel aflevering

Wat is toch dat kriebelding onder iedereen zijn neus deze maand?! EEN SNOR!! Want het is Movember!

En ook wij willen natuurlijk wel even wat aandacht besteden aan de goede doelen die er allemaal zijn. Zeker als dat met goed bier en fijn muziek is! Het thema van deze week is dus Movember, en wij draaien muziek over goede doelen en drinken bier voor het goede doel of omdat er een leuke snor op de verpakking staat 😉

Sinds 2003 heeft Movember meer dan 1250 gezondheidsprojecten voor mannen over de hele wereld gefinancierd. De gevolgen van mentale gezondheidsproblemen kunnen dodelijk zijn. Wereldwijd sterft er elke minuut een man als gevolg van zelfmoord. Mannen, ongeacht hun leeftijd, realiseren zich vaak niet wanneer ze een mentaal probleem hebben. En om hulp vragen is niet altijd even makkelijk. De verontrustende werkelijkheid is dat sommige stereotypen van mannelijkheid fataal kunnen zijn voor mannen. Reden genoeg om ook door ons hier aandacht aan te besteden.

“Jaaa met zo’n Tijpaardkleedje op de grond… ”

~ Dion Vluggen

Playlist

1. The Dudettes – Blind Sister
2. Kanker – Gipsy Crazy Lazy
3. Wende – Mens, durf te leven
4. CC Jerome – Sugarbee (Live op Thunder Road Sessions)

Thunder-Round

De Thunder-Round is de laatste ronde waarin altijd een live registratie wordt gespeeld die is opgenomen bij Thunder Road Sessions, een project van Dion.

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 2