Maak kennis met nieuwe bands en bieren

S02E01: Bierfest

Speel aflevering

We zijn weer terug! Na een rustperiode en een grote brainstorm sessie over welke thema’s we gaan behandelen, zijn we weer helemaal terug met versie nieuwe afleveringen! We gaan direct lekker van start met het thema Bierfest, waarin we natuurlijk heerlijke Duitse bieren gaan besnuffelen en proeven, en daarbij muziek over drinken/feesten/kroegen.

Voor dit tweede seizoen worden de bieren ook weer gesponsord door onze vrienden van Hoptimaal. Hiervoor zijn wij zeer dankbaar, en tijdens dit seizoen zullen we nog meer, en leuke, dingen samen doen. Hou onze socials dus goed in de gaten! En als je nu dan toch hier ben, klik gelijk even door naar Hoptimaal om de bieren van deze aflevering te bestellen. Dan kan je gelijk met ons mee drinken, dat maakt het allemaal net nóg iets leuker 😀

Ohw, en for the record. De neven Groen zijn inderdaad ook de oprichters van Brouwersnös. Luister naar de aflevering om te weten waar dit over gaat.

“WE ARE BAAAAAACK…”

~ Dion en Edwin

Playlist

1. Bökkers – Leve In de Brouwerij
2. Trikosis – Batte Vento
3. Small Time Crooks – Two Shots
4. Arthur Adam – Right Here (Live op Thunder Road Sessions)

Thunder-Round

De Thunder-Round is de laatste ronde waarin altijd een live registratie wordt gespeeld die is opgenomen bij Thunder Road Sessions, een project van Dion.

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 1