Maak kennis met nieuwe bands en bieren

Zomerspecial 2021: 5 Sterren dining

Speel aflevering

Een extra lange en smakelijke zomerspecial krijg je van ons met deze tweede special! We gaan heerlijk bieren en muziek luisteren, maar mét heerlijk eten wat speciaal voor ons bereid is door luisteraar van het eerste uur Robert van Os. Hij heeft voor elke ronde een heerlijk gerecht gemaakt, en speciaal voor jou zijn recept bij dit gerecht geplaatst. Op deze manier kan je lekker mee snoepen terwijl je naar onze podcast luister 🙂

Als dikke tip geven we je nog mee dat alle bieren te bestellen zijn bij onze vrienden van Hoptimaal, zodat je lekker kan meedrinken met de aflevering. Vraag daar naar de speciale Band Hoppen box, en weet dat je geen enkel biertje mis!

De bieren en gerecht volgen nog 🙂

“Ik ben het voor het eerst deze podcast met Edwin eens..”

~ Robert van Os

Playlist

1. Jackie Green – Honey I’ve Been Thinking About You
2. Nathaniel Rateliff – S.O.B.
3. AnneMayKantereit – Jenny Jenny
4. Dan Reeder – Havana Burning
5. Jeroen Kant – Stront In Mijn Kop

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 14