Maak kennis met nieuwe bands en bieren

Zomerspecial 2021: Vrienden van Hoptimaal

Speel aflevering

We hadden ze al aangekondigd, maar eindelijk is het zover… de zomerspecials van 2021 komen er aan! De eerste komt nu live en is vers van de band afgerold. We hebben deze special opgenomen bij onze vrienden van Hoptimaal, en speciaal hiervoor zijn Lars en Tjapco aangeschoven om mee te praten over zomerse muziek en om natuurlijk zomerse bieren te proeven.

Ja, wij weten het en het spijt ons dat je zolang op deze specials heb moeten wachten. Helaas gooide een overstroming en een welverdiende vakantie roet in onze planning, maar daardoor zijn wij extra gemotiveerd om een super leuke aflevering te maken. En dat het lachen is geworden kan je wel zeggen! Samen met onze vrienden van Hoptimaal.nl was het weer één groot feest. Als vaste luisteraar heb je al eens kennis mogen maken met blikkentikker Lars, de one-line-wonder, en weet je dus dat er super grappige one-liners en droge opmerkingen komen. Maar als extra sausje hebben we nu ook Tjapco, de eigenaar van Hoptimaal, erbij en die heeft gelukkig dezelfde humor als ons! Wees dus gewaarschuwd als je achter het stuur van je auto zit… wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die gereden wordt naar aanleiding van een lachstuip!

vrienden van hoptimaal in een bootje
v.l.n.r. Dion – Edwin – Tjapco – Lars (achteraan)

We hebben dit keer een leuke mix van muziek en bieren. Dit komt omdat wij allemaal een nummer hebben gekozen wat wij echt zomers vinden. Daarbij hebben we ook een bier gekozen wat voor ons zomers is, dus het is een stralende aflevering die alle kanten opgaat. Kijk in de lijst hieronder welke nummers we gedraaid hebben en zoek de artiesten vooral op.

Wanneer je bij de biersponsor zelf ben, en het is zó gezellig dat je eigenlijk niet wil stoppen, dan kan het niet anders dan dat je spontaan een vijfde ronde eraan vast plak. En wanneer Tjapco dan ook nog eens komt aanzetten met een mooie fles mede (Mead) van Schramm’s Mead, dan kan het feest al helemaal niet meer stuk. Voor het eerst dronken wij een heerlijke mede (wat vergiste honing is, waar fruit bij gedaan wordt) en wat een genot was dat! Luister naar de aflevering om te horen waar het naar smaakt, en mocht je een keer een speciaal drankje willen kopen…. ZEKER DOEN!

Als dikke tip geven we je nog mee dat alle bieren te bestellen zijn bij onze vrienden van Hoptimaal, zodat je lekker kan meedrinken met de aflevering. Vraag daar naar de speciale Band Hoppen box, en weet dat je geen enkel biertje mis!

“Lekker bitter, goed door te drinken, en als je dit in het zonnetje doet… ga je kachelend naar huis…”

~ Blikkentikker Lars

Playlist

1. Daniël Lohuis – De Trein rolt verder
2. Luis Fonsi ft. Daddy Yankee – Despacito
3. Chris Stapleton – Tennessee Whiskey
4. Hilltop Hoods – Leave Me Lonely
5. Ibrahim Ferrer – Boliviana

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 13