Maak kennis met nieuwe bands en bieren

S01E12: Flevoland

Speel aflevering

De allerlaatste provincie die we nog moesten bespreken is natuurlijk de jongste provincie Flevoland. Uit de bodem van de Zuiderzee opgetrokken wonen er nu flink wat mensen, en komen er een hoop leuke artiesten en goed bier vandaan. We ronden natuurlijk ook dit eerste seizoen af, maar niet getreurd we komen terug. En dan heb ik niet alleen over de zomerspecials.

Dion kreeg ook nog een mooi kado, voor de geboorte van Dakota, van onze vrienden van Hoptimaal. Zij gaven Dion 4 mooie Barrel Aged flessen van de Noorse brouwerij Nøgne Ø. Wat een geweldige brouwsels! Wij gaven er één 15 sterren, dus ons advies…. Koop ze snel! Er zijn maar rond de ongeveer 7000 flessen per batch, en het gaat hard!

“We stonden meteen bekend in de buurt van Boekelo…”

~ Dion vluggen

Playlist

1. Sophie Janne – Wide World
2. The Approachers – Head In The Fan
3. Paul Chevrolet & The Rockin’ Cadillacs – Let’s Take A Ride
4. Waxing Crescent – Theogony

Thunder-Round

De Thunder-Round is de laatste ronde waarin altijd een live registratie wordt gespeeld die is opgenomen bij Thunder Road Sessions, een project van Dion.

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 12