Maak kennis met nieuwe bands en bieren

S01E11: Drenthe

Speel aflevering
Aflevering 11

Het is het land van de Hunebedden en de Hunebed Highway, maar ook van Skik, Mooi Wark, Earth & Fire en natuurlijk René Karst! We hebben het over onze mooie provincie Drenthe. Daar waar de velden onder het geluid van de boerenrock bewerkt worden, waar het veen nog met de blote mannenklauwen wordt gestoken en de flesjes in de bierketen nog met de voortanden worden opengetrokken…. Nouja, misschien worden we iets te romantisch, maar dat er goede muziek en lekker bier vandaan komt, dát is wel zeker! In deze aflevering luisteren we dan ook naar verschillende genres, van Country tot Rock. En wat betreft het bier gaan we ook van Blond naar Quadrupel. Een lekkere veelzijdige aflevering dus, waar weer lekker veel gelachen wordt.

De speciaalbieren komen dit keer niet van onze vrienden van Hoptimaal, maar van Speciaalbierwebshop.nl. We werden door ze zelfs verwend met een flesje Quentin Mandarino van brouwerij Neef. Die hebben we dus ook maar gelijk even geproefd en een rating gegeven! Klik op de afbeeldingen van de flessen hieronder om deze mooi brouwsels direct te bestellen.

“Nu ik weet dat dit óók Blond kan zijn, opent dat deuren voor mij…”

~ Dion vluggen

Playlist

1. Ramblin’ Boots – Mama Tried
2. Aosem – Met De Ogen Stief Dicht
3. Mama Maffia – Spaigeltje Spaigeltje
4. Bacon Fat Louis – What´s The Matter

Thunder-Round

De Thunder-Round is de laatste ronde waarin altijd een live registratie wordt gespeeld die is opgenomen bij Thunder Road Sessions, een project van Dion.

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 11