Maak kennis met nieuwe bands en bieren

S01E10: Friesland, de baby aflevering

Speel aflevering

“De baby aflevering” Slaat natuurlijk niet op Friesland, de provincie waar we het deze aflevering over gaan hebben, maar op het feit dat Dion voor de tweede keer vader is geworden wanneer je deze aflevering luistert! Wij hebben deze aflevering vooraf opgenomen en op de plank laten liggen voor het moment waarop het aantal kinderen van Dion zou verdubbelen, net als het aantal cijfers van de afleveringen. We zitten nu namelijk ook alweer in de dubbele cijfers met aflevering 10. Wat een toeval…. of niet 😉

Deze aflevering staat natuurlijk in het teken van Friesland en daarbij mogen de Friese bands/artiesten en bieren niet ontbreken. Wij hebben dan ook weer een smakelijke samenstelling voor je gemaakt. Op 1 na komen de bieren dit keer niet van Hoptimaal, maar dat mag de pret niet drukken. Kijk snel bij de bieren hieronder welke besproken worden.

“Dit is mijn p-p-p-p-pokerface..”

~ Dion vluggen

Playlist

1. Frerik de Swetser – Iedereen Wurdt Bekend
2. Jack Bottleneck – Should Have Known Better
3. De Hunekop – Jappie Komando
4. Joey van Gelden – Smells Like Teen Spirit

Thunder-Round

De Thunder-Round is de laatste ronde waarin altijd een live registratie wordt gespeeld die is opgenomen bij Thunder Road Sessions, een project van Dion.

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 10