Maak kennis met nieuwe bands en bieren

S01E09: Groningen

Speel aflevering
Aflevering 9 band hoppen

“Er gaat niets boven Groningen” Is een gezegde die iedereen wel kent, gelukkig maakt Dion hier in 2 seconde korte metten mee. Dat Groningen in het rijtje van dunst bevolkte provincies van Nederland staat is misschien iets wat je ook nog niet wist, maar muzikaal is de stad Groningen zeer bekend. Met het Noorderslag popmuziekfestival en het grote, grootste showcasefestival van Europa, Eurosonic voorafgaande aan Noorderslag laat Groningen wel even zien dat ze een belangrijke plek hebben op het gebied van muziek in Nederland. En konden wij deze provincie dus niet voorbij zonder een paar heerlijke bands te beluisteren.

Wat betreft brouwsels hadden we ook weer genoeg om van te proeven. Dit keer wel veel samenwerkingen van verschillende brouwerijen, waarbij één Groningse brouwerij toch wel vaker werd genoemd. Luister snel om te horen over welke wij het hebben.

“Ik haal inspiratie uit die jongens die er altijd voor gaan…”

~ Dion vluggen

Playlist

1. Small Town Bandits – Easy
2. The Vices – So It Goes
3. Wholly Michael – Onwards and Upwards
4. Sugar Bastards – Sweet Music

Thunder-Round

De Thunder-Round is de laatste ronde waarin altijd een live registratie wordt gespeeld die is opgenomen bij Thunder Road Sessions, een project van Dion.

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 9