Maak kennis met nieuwe bands en bieren

S01E08: Noord-Holland

Speel aflevering

Wist je dat, jaren geleden, uit de Noord-Hollands klei een ventje is ontsprongen die later opgroeide tot host van deze prachtige podcast?! Nee?! Nou dan weet je het nu! De roots van Edwin liggen in het mooie Alkmaar, en deze aflevering gaan we proeven en luisteren wat Noord-Holland ons te bieden heeft. Mocht dit allemaal niet genoeg reden zijn om er een lekker feest van te maken, dan hebben we speciaal voor deze aflevering nog een verrassing. Lars van onze biervrienden Hoptimaal is vandaag spontaan te gast. Hij stond voor onze deur met bier, dus tja dan mag je van ons wel aanschuiven…. GEZELLIG!!

Een extra lange aflevering dit keer die je niet wil missen!

“Jullie geven veel te makkelijk 5 sterren…”

~ Lars baauw

Playlist

1. Del-Toros – End of the World
2. Idan Altman – Microverse (LSD)
3. Anton Goudsmit & BRUUT! – Baha-Ree-Ba!
4. The Dora’s – Flow

Thunder-Round

De Thunder-Round is de laatste ronde waarin altijd een live registratie wordt gespeeld die is opgenomen bij Thunder Road Sessions, een project van Dion.

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 8