Maak kennis met nieuwe bands en bieren

S01E05: Zeeland, het land waar het leven goed is

Speel aflevering

Hopsakee daar is die dan, de vijfde aflevering van jouw favoriete podcast over bands en bieren. Tenminste, dat hopen wij dat we jouw favoriete podcast zijn. In deze aflevering gaan we de prijswinnaar trekken voor de biercheque van biercheque.nl, die de vorige podcast sponsorde. Luister snel om te horen of jij de winnaar ben van dit te gek biercadeau ter waarde van €15,- die je kan uitgeven aan de bieren die jij zelf helemaal te gek vind! Verder luisteren we weer naar zeer smaakvolle muziek en drinken we daar weer heerlijke brouwsels bij.

Deze aflevering bespreken we ook een nieuw initiatief, welke ons een heerlijk pakket hebben toegestuurd. Het gaat hier over Flesvandeweek.nl. Een abonnementen dienst die jou elke maand een pakket met 5 bieren toestuurt en hierbij de verhalen over de brouwers bij vertelt. Tof idee, en met €12,95 niet duur volgens ons. 🙂

“Nog maar 15 jaar, en nu al zo volwassen klinken”

~ Edwin de vries

Playlist

1. 5-o-Matics – Get Loud
2. Tarzan & The Beachwaiters – Bang Your Head On This
3. Dax Hovius – Lonely Lovers
4. The Fortunate Sons – Midnight Special

Thunder-Round

De Thunder-Round is de laatste ronde waarin altijd een live registratie wordt gespeeld die is opgenomen bij Thunder Road Sessions, een project van Dion.

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 5