Maak kennis met nieuwe bands en bieren

S01E04: Brabantse nachten

Speel aflevering

Brabantse nachten zijn lang, ze komen vaak langzaam op gang, ja maar dan… ja maar dan.. Dat song Arie Ribbens al in 1980, en in deze aflevering gaan wij eens bekijken hoe snel we de nacht op gang kunnen brengen. De bands en bieren komen uit Brabant, en als we dan ook nog Dion zijn verjaardag moeten vieren kan het niet anders zijn dan dat het 1 groot feest wordt. Ohw, en hebben we je al vertelt dat we deze aflevering gesponsord worden door onze vrienden van Biercheque?! Biercheque is dé waardebon waarmee bierliefhebbers de beste bieren kunnen aanschaffen. Weet je dus niet wat je een bierliefhebber moet geven voor zijn verjaardag?! Dan is de Biercheque hét unieke biercadeau! Wij hebben een biercheque van €15,- die wij zullen verloten onder onze luisteraars. Wil je deze winnen?! Luister dan snel de aflevering terug om te horen wat je moet doen om dit geweldige cadeau te kunnen winnen.

“Mooi initiatief van 79 brouwerijen tegen ALS”

~ Dion vluggen

Playlist

1. Anneke van Giersbergen – My Promise
2. Speedmobile – Devil of Rock & Roll
3. Marly Rose – Scars
4. Circus Rens & the Meatballs – Broken Stones

Thunder-Round

De Thunder-Round is de laatste ronde waarin altijd een live registratie wordt gespeeld die is opgenomen bij Thunder Road Sessions, een project van Dion.

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 4