Maak kennis met nieuwe bands en bieren

Special: Dax Hovius nieuwe single

Speel aflevering

Soms krijgen we berichten waarmee we echt iets moeten doen. Zo kregen we van onze vriend van de show, Dax Hovius, een berichtje dat zijn nieuwe single uitkwam. Hij stuurde hem mee, en laten wij nou zo enthousiast zijn dat we gewoon niet kunnen wachten tot we weer een aflevering opnemen! Dus hebben we besloten om een speciale aflevering op te nemen, helemaal alleen rondom dit FANTASTISCHE nummer!

Dus een korte aflevering dit keer, met maar 1 ronde, en daarin de nieuwe single van Dax Hovius met de naam “Rebels On The Run”… Want rebels zijn we 😉

Ohwja, deze nieuwe single kan je ook tegenkomen in de nieuwste reclame van Gerrard Street koptelefoons! Altijd leuk als extra feitje.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 14