Maak kennis met nieuwe bands en bieren

S02E12: Golden Oldies

Speel aflevering

Het is weer ZOMER!! En op de dag dat het zomer wordt, dan is Edwin jarig. Het is hem goed aan te zien dat hij weer een jaar ouder is, en we zullen het ook gaan vieren dat hij ouder is. Met nieuws uit zijn geboortejaar, en als thema Golden Oldies. Ohw, en op deze heugelijke dag is onze grote vriend Lars van Hoptimaal natuurlijk ook weer te gast. Nouja… gast… hij hoort onderhand bijna bij het meubilair, maar we houden wel van hem!

Wat betreft muziek heeft Dion dus gekozen om nummers te draaien die in 1985 in de hitparade stonden. Lekker bekende klanken die al heel lang meegaan en zeker nog niet vervelen. We vonden het zelfs zo lekker dat er gewoon een 5de ronde aan vast geplakt is

“..Lang zal die leven in de GLORIAAAA”

~ Dion Vluggen

De bieren die Lars had meegenomen waren ook zeker niet te min! We begonnen met een heerlijke Pastrami, het zelf gebrouwen bier van Tjaps/Hoptimaal wat perfect past bij de sandwich die je bij ze kan bestellen. Tenminste, dat is wat Lars zegt. Wat ons betreft past dit bier overal goed bij! Daarna ging het alle kanten op, van zuur naar zoet, dus zeker een feestje waard. Of wij de volgende keer de Krieglambik ook uitnodigen op het feestje, moet je maar even luisteren.

Playlist

1. Bruce Springsteen – Dancing In The Dark
2. The Crowd – You’ll Never Walk Alone
3. Lou Reed – Dirty Blvd
4. Tears For Fears – Everybody Wants To Rule The World
5. Foreigner – I Want To Know What Love Is (live op Farm Aid 1985)

Zoek deze bovenstaande artiesten op om meer van hun werk te bewonderen.

Veel plezier met de podcast, en mocht je mee willen praten, vragen hebben of anderszins contact met ons zoeken dan kan je ons altijd berichten op @bandhoppen op Instagram of via onze contactpagina. Vergeet ons ook niet te volgen op Spotify, iTunes, TuneIn of andere podcast-diensten om automatisch op de hoogte gesteld te worden van nieuwe afleveringen.

Deel deze pagina
Aflevering 13